Stofferen & restauratie

Stofferen

Zonder standaardconcept krijgen Persoonlijke eigendommen bij mij een bijzondere bestemming. Ik ben gehecht aan de geschiedenis van een stof, een meubel of ander item. Ik streef er daarom naar dat de emotionele waarde bij de bekleding en de restauratie van een meubel behouden blijft. Stofferen is mijn lust en mijn leven. Voor mij is bekleden veel meer dan een stof op een stoel of een bank vervangen, het is emotie. Ik gebruik meubelstoffen van nu ik verwerk stoffen van toen. Alle overgebleven materialen hergebruik ik weer. In overleg zoek ik samen met de klant naar een mogelijkheid om hun dierbare spullen een andere plek en/of een nieuw leven te geven. Materiaal- en kleurgebruik, technische afwerking en zitcomfort zijn belangrijke aandachtspunten. Bel voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek naar +31 (0)6 2251 3072

Restauratie van meubels en houtwerk

Voor de reparatie van het houtwerk van uw meubel/stoel werk ik nauw samen met een ervaren meubelrestaurateur. Oude stoelen laten wij in hun waarde, zodat de ‘ziel’ intact blijft. De zitting krijgt zo nodig een nieuwe, originele klassieke vering of mogelijk modern polyether binnenwerk.

Restauratie van uw dierbare textiel

Niet alleen de restauratie van uw stoel kunt u aan mij overlaten, maar ook het repareren van uw dierenhuid of een ander uniek interieurstuk neem ik graag onder mijn hoede.